BRA kvalitet från IKEA

Förra året, eller kanske till och med förrförra, köpte jag en liten solcellslampa på IKEA, en hängvariant. Den var inte särskilt dyr och jag tänkte väl att den skulle hålla ett tag, kanske rentav hela sommaren. Jag ville testa helt enkelt, för jag hade aldrig haft något som gått på solenergi innan.
 
Jag hade den på baksidan inne i stan, den hängde ner från hängrännan och det fungerade hur bra som helst. På vintern var den på under tak på uterummet, men där fick den inte tillräckligt med energi av den svaga solen, så den lyste inte.
 
Så flyttade vi hit i juli förra sommaren. Lampan packades ner och sedan upp och hamnade på ny hängränna.
 
 
Den här vintern har den inte fått komma in, jag vet inte varför, men det var nog någon mening med det, för nu när det har varit soliga dagar, som följts av mörka nätter har den lyst där på sin plats på baksidan. Här är det kompakt mörker, så den är som en liten fixstjärna därute.
 
Det kan man kalla BRA kvalitet! Nu hoppas jag de kommer att sälja fler av samma,eller liknande sort, för jag vill gärna ha några till.
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Bra tips, för jag gillar solcellslampor och har haft det många år. Den där bollen ser ju riktigt fin ut.

Kram, Ingrid

2013-02-06 @ 22:55:19
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Musikanta

Jag har fyra solcellslampor som jag inte packat upp än. Kanske det är dags så småningom, men snön måste ha gått bort först...
Kram

2013-02-07 @ 12:30:31
URL: http://www.Musikanta.blogspot.se
Postat av: Mia

Låter som mysig belysning... mysbelysning i vintermörkret... :-)

2013-02-07 @ 23:39:54
URL: http://miatankar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0