Gullan

Nu syftar jag på en gammal barnvisa av Gullan Bornemark. Det är "Sudda, sudda, sudda, sudda bort din sura min".
 
Jag är inte sur, men ganska trött. Jag har gjort som mamman i visan.
 
"På fredag ska man städa, det gör varenda tant". Tant vet jag inte om jag platsar som, även om jag har åldern inne, men städat har jag gjort hela eftermiddagen. När då kärestan kom lagom tills mattorna skulle på, blev inte bloggen prio ett.
 
Det blev kaffe, kokat på nymalda bönor, en kvarglömd lussekatt för min del och ett surdegsbröd med ost för hans, samt varsin liten historia som heter "Hello Dollies". Historia är citat från söstra mi och syftar på något sött och gott.
 
Vi sjönk ner i soffan lagom till "Vem vet mest" på 2:an. (Jag älskar frågeprogram)
Fortsatte med "Postkodmiljnären i TV 4 (också frågeprogram)
Snabbt över till 1:an och "På Spåret" (ännu mera frågor.) 
 
Nu har jag en kvarts paus då jag passat på att gå på damrummet, erbjuda fröken Ahtikatt en utevistelse samt hämta en förfriskning i kylskåpet, för nu börjar snart "Bargain Hunt" på BBC Lifestyle + att jag ville förklara min frånvaro.
 
Slutledning av ett inlägg som fick heta Gullan:
 
Ska jag blogga en fredag, bör jag göra det innan 18. 30 på aftonen, annars blir det inget. 
 
Ses imorgon, då ska vi på tur! Inte långt, men förhoppningsvis intressant.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det är ett orke med alla frågeprogram som man måste se, men jag har haft yngste sonen med sambo här i kväll och det smäller ju högra än alla tv-program. Då avstår jag gärna både Vem vet mest och Postkodmiljonären.

Slutet av På Spåret såg jag och tyckte att det var lite synd att inte makarna Haag fick vinna, men jag misstänkte att Ellinor och Dick skulle bli för svåra för dem.

Ha en fin helg!
Kram, Ingrid

Svar: Det är klart att människor går före TV.n, det tycker jag också, så du gjorde rätt. Jag hoppades också på Haagarna, vi gillar dem.Ingrid, orke? Är det samma som vi närkingar säger "Det är ett sjå?" Kram och trevlig helg till dig också.
Leontina

2013-02-01 @ 22:01:46
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Inga M

Här bojkottas alla frågeprogram, ja nästan alla teveprogram, åtminstone och alla ben är obrutna. Men frågeprogram är mina hatobjekt, orkar inte, det blir så himla tramsigt och jag kan inte leva mig in i någon sorts spänning.

Svar: Oj då, jag älskar frågesport i alla former. Antar att det kommer hemifrån, där höll vi jämt på, var du aldrig inblandad?
Leontina

2013-02-02 @ 11:40:51
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Inga M

Nej det tror jag inte, kan inte komma ihåg nåt sånt i alla fall. Jag har nog alltid saknat tävlingsinstinkt. Inte ens när mina barn höll på med diverse tävlingsidrotter så orkade jag leva med i det, jag satt bredvid planerna och sydde, eller läste.
Dålig mamma inser jag nu i efterhand. Men jag skjutsade i alla fall över hela Värmland.

2013-02-02 @ 20:17:24
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0