Mail från min kära Felicity i England

Felicity och hennes man Richard lärde jag känna när jag var på en 1-veckas språkkurs för musikterapeuter i Broadstairs, Kent, England.
 
Som alla andra studenter skulle vi bo i familj och vara ensamma om att prata vårt eget språk. Man fick ha önskemål och jag önskade en familj som hade katt och där jag kunde få låna en cykel. Då hamnade jag hos dessa underbara människor som tog emot mig med stora famnen och öppna sinnen från första minuten. Båda är konstnärer, Felicity målar och syr/broderar, Richard är skulptör.
 
Där fanns Mozart och Mr Pokie också. Mozart en gultabby gosing som gärna låg i min säng, för att inte tala om min resväska. Det var hans favoritställe.
 
Mr Pokie, en helsvart vacker herre som inte gärna släppte in någon ny, lite lagom fjär, men som jag lyckades charma ganska fort och vi tyckte mycket om varandra.
Jag återkom året efter för en ny vecka och det kändes som att komma hem. Mozart sov i min säng hela veckan och Mr Pokie lät sig gosas med på sina villkor, vilket passade mig alldeles utmärkt. En sängkamrat i taget är lagom för mig.
 
Felicity skickar ofta roliga kattbilder till mig eftersom vi har denna fascination för kattdjuren gemensamt. Den här är ett par av dem jag fick med senaste mailen. Detta är inte hennes katter!
 
Cat%20Batman.jpg
 
 
Dog%20Nightmare.png
 
Katter är underbara, även om denna sista bild så klart är fejkad. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0