Sommarstuga

Som jag tidigare nämnt är det mest röda stugor med vita knutar här ute på landet där vi bor. Jag gillar det, även om jag egentligen hellre bodde i ett gult hus. Här skulle det inte passa in och här vill jag bo, så nu är det rött och vitt som gäller.
 
Det är blandad bebyggelse, sommarstugor och permanentboende. På vår väg hem - eller bort, passerar vi  den märkligaste stuga jag någonsin sett. 
 
Stuga och stuga, visst är det det och förvisso är den röd och vit som nästan alla de andra, fast den här är verkligen i miniformat och vad är det som står ut på sidorna? På höger sida är det tak på utbyggnaden, på vänster ingenting.
 
 
Blev den aldrig färdigbyggd? Men den verkar ju bebodd, om än inte vintertid.
 
Någon gång kanske jag får svaret, men än så länge får jag spekulera över denna ministuga varje gång jag åker vägen fram - och tillbaka.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det var verkligen ett mystiskt bygge. Du får snoka omkring lite så att vi får reda på vad det är för någonting egentligen.

Trevlig helg!
Kram, Ingrid

2013-02-16 @ 15:34:59
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: anne

Är det inte en barack?

2013-02-16 @ 16:09:37
URL: http://annnne.blogg.se
Postat av: Inga M

Hmm .... det ser skumt ut. Men till sommaren får du nog veta vad det är. Kanske altan? Eller plats för vedförråd? Ett sätt att dryga ut en friggebod som bara får vara 15 kvadrat?

2013-02-17 @ 07:30:33
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Herta

Men är den så konstig. Lite luftigt i två av rummen och sen det rum där man vill ha mest tätt i väggarna i mitten.

2013-02-17 @ 20:06:56
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0