Spår nu igen

Sedan vi köpte huset här på landet verkar det som vi fått en massa nya intressen - djurspår t ex. Det är nog ganska naturligt eftersom vi tycker om att vara ute i skog och mark och även om jag inte är så förtjust i snö är jag ju väldigt förtjust i kärestan. Han, till skillnad mot mig, går gärna ut vintertid och vad väljer jag då? Sitta inne ensam eller följa med och få frisk luft?
 
Jag har gått med från första vintern, men inte jämt och definitivt inga spänstiga rundor som ska avverkas så fort att man missar allt runt omkring. Jag vill titta och lyssna, samtidigt som jag får frisk luft och lite bättre kondition.
 
Vi var på Vinterspår och även namnet på konstrundan syftar helt omedvetet till vårt spårande denna vinter. Som jag skrev igår, ville kärestan visa mig några spår han hade sett medan jag tittade på fårskinn och annat fint inne i gårdsbutiken.
 
Det var häftigt! Kanhända att det varit varmare i luften när spåren gjordes och att de hade flutit ut lite, men de var riktigt stora. Dessutom vet vi ju inte om det varit varmare!!! Först la jag dit ett vanligt paket pappersnäsdukar, då såg det ut så här.
 
 
Sedan ställde jag min ena fot bredvid och jag har storlek 40.
 
 
och för att överdriva lite extra, la jag även dit min I-phone och fotade
 
Nu har jag som tur är vänner som både bloggar och jagar, så jag hoppas vi får ett svar. Jag har inget förslag, kärestan tror lodjur.
 
Häftigt var det i alla fall istället för "gris"spåren vi tittar på här hemma.

 


Kommentarer
Postat av: Mia

Väntar med spänning på svar från någon som vet.

2013-02-04 @ 21:45:35
URL: http://miatankar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0