Vingåker

Sportlovet bjöd på ännu en dag med Jullan. Vi for till Vingåkers Outletområde. 
 
 
 
Jag ville i första hand tilll Ittala för att köpa en Muminmugg, för jag hade fått mail att jag hade 100 kronor i återbäring, eller bonus, eller vad de nu kallade det och jag har en förmåga att glömma bort sådant om jag inte utnyttjar det ganska omgående. 
 
 
Jag hade ingen gul Mumin sedan tidigare och tänk, att på rean fanns det en sådan för 99 kronor. Tur!
Sedan köpte jag räfsa och sopborste i barnbarnsformat och de var också på rea, så sammanlagt kostade detta besök mig 49 kronor. Det kan man inte klaga på tycker jag.
 
Vägg i vägg med Ittala, ligger Delicato Outlet. Jag som aldrig väljer ett Delicatobakverk om jag fikar ute, är väldigt begiven på dem när de ligger i storpack och är billiga, typ: "Köp 1 för 29, 2 för 49" o dyl. 
 
 
Det blev först 2 mandeltårtor. Alltid innehåller de väl någon slags nyttig fiber, tänkte jag. Eller om inte, så är det nyttigt för själen.
Sedan hittade Jullan kokosbollar och köpte man något mer som ingick i samma kategori gick även de ner i pris. Då fick det bli glaserade hjärtan också. Kokosbollar är ingen idé att köpa har jag insett, de är alldeles för lättätna.
 
Annat hade det varit om jag satsat på en rejäl chokladboll! Denna står på ett stort tårtfat och hade nog räckt lite längre än kokosbollarna. Den var större än Ottos huvud.
 
 
Nej, jag köpte ingen sådan!

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Dit åker jag gärna vid nästa besök i mitten på Sverige!
Hade strumporna igår, de är perfekta i tjocka stövlarna o icebugsen. Klämmer inte men sitter uppe. Tackar än en gång!

2013-02-26 @ 07:58:33
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Herta

Lite har jag också hittat här. Lättare när sonen läste i Örebro att åka dit och shoppa eller om vi hade handledaruppgifter till Örebro Universitet, vilket jag inte har just nu. 8 mil bara för att kolla är lite långt.

2013-03-03 @ 11:43:07
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0