Loppis för alla - Örebro

Det har öppnat en ny loppis i Örebro. 
 
 
Den ligger på Oskarsvägen 40 och är öppen lördagar mellan 10 - 16. Sedan vet jag inte om det är varje lördag eller något annat tidsintervall, men sådant kan man googla fram.
 
Vi for dit igår för att kolla och där fanns som vanligt på loppisar, i princip det mesta. Det var mycket folk, men lugnt och trevligt. Inget riv och slit som i Golfhallen, där det också är stor loppis på lördagar. Där har jag varit en gång och det räckte för mig. 
 
 
Idag fyndade jag några gamla, mycket roliga små papperspussel. Tre av dem föreställer tyska julkort enligt säljaren. Eftersom det är en loppis är det inga fantasisummor att betala, så jag får väl stå ut med om det fattas någon bit. 
 
Loppis för alla kommer jag att besöka fler gånger.
 
 

Kommentarer
Postat av: Musikanta

Jag köper också ofta pussel eller böcker till barnbarnen framför allt när det är bytesdagar på förskolan. En liten jeansjacka för en tia till lilla Clarissa var det senaste fyndet. Annars har jag så mycket onödiga prylar hemma att jag undviker att kika in på något loppis eftersom jag vet att jag omöjligt kan låta bli att handla något!
Kram

2013-01-20 @ 14:52:19
URL: http://www.Musikanta.blogspot.se
Postat av: AnnaKK

Inget loppisbesök för min del den här helgen - däremot hamnade jag och dottern lite hux-flux på IKEA igår. :-) Bor ju inte längre ifrån än att det kan bli spontanbesök ganska ofta.

Det VAR lodjursspår jag hittade på vägen här utanför häromdagen. Experter från Länsstyrelsen har bekräftat det. Kan ju säga som så att jag tycker det är rätt skönt att INTE ha trädgården full med höns, ankor, kaniner, shetlandsponnier osv nu när det lite allt som oftast dyker upp stora rovdjur i närheten. <:-) På den tiden som jag hade ett smärre zoo, var det på sin höjd nån vråk eller hök, eller iller/mård, som norpade åt sej en middag ibland. Fanns inte ens rävar här då, eftersom skabben hade härjat hårt bland dem.

Trevligt nog hittar man fortfarande spår efter harar och rådjur i snön. När de försvinner är det definitivt för många rovdjur!

2013-01-20 @ 15:22:12
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Ingrid

Loppisar är det gott om här, speciellt på sommaren och det finns en alldeles i närheten av Odvalds och där har jag hittat en hel del smått och gott.

Ha en fin fortsättning på söndagen!
Kram, Ingrid

2013-01-20 @ 16:28:33
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Inga M

Avundsjuk är jag på dig som har tillgång till så många loppisar inom räckhåll och en gubbe som hänger med.

Svar: Gubbe som hänger med.....????? Sitter ute i bilen och gör passivt motstånd skulle jag säga är närmare sanningen! Om det inte vimlar av gamla teknik- och biltidningar förstås.
Leontina

2013-01-23 @ 04:44:29
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0