Nyårsafton

Det var bara jag och kärestan som firade in det nya året - som alltid skullle jag vilja säga vid det här laget. Vi är inte mycket för stora fester på de stora helgerna, det är oftast så höga förväntningar på god mat och dryck, trevligt umgänge, en massa roligheter och hej och hå! I synnerhet på nyårsafton tycker jag det är väldigt skönt att det bara är en lugn tillställning, gärna på tu man hand. Detta kan ju ha att göra med hur mycket jag håller på med julen (hela året i princip) och kan vara lite trött efter alla helgdagarna.
 
Visst har det varit en stor nyårsfest någon gång, men det är många år sedan det upplägget behövdes för att min nyårsafton skulle bli en toppenkväll.
 
Först fick jag underbara, helt kritvita rosor av kärestan när han kom, bara det i sig, är lycka! Han är otroligt bra på just den biten, med blommor till sin käresta.
 
 
Sedan körde vi vårt säkra nyårskoncept och det höll även den här gången - förra året (för nu är det ju faktiskt 2013....!!!)
 
Så här hade vi det.
 
 
Utifrån våra krav och vår smak för läckerheter kan man inte ha det mycket bättre!
(Det skulle möjligen vara raggmunk och fläsk, men då pratar jag bara för mig själv).

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Raggmunkar och fläsk är jättegott, men inte på nyårsafton!!?!

Er meny ser bra mycket trevligare och festligare ut. Jag firade också i lugn och ro tillsammans med två av våra barn och det var hur trevligt och gott som helst.

Kram, Ingrid

2013-01-02 @ 17:06:43
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Herta

Verkar som ett mycket trevligt upplägg.

2013-01-02 @ 20:38:59
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0