Mitt i alltihopa drog vi iväg en stund

Vi ÄLSKAR vårt hus och vi STORTRIVS! Tro inget annat, men det är inte roligt när vattnet krånglar och jag tänker inte orera något mer om det i text, inte mycket i alla fall.
 
Mitt i alltihopa for vi bara iväg till närmaste konditori och det är ett av de bättre och som jag redan bloggat om, nämligen Konditoriet i Odensbacken. Herta kan verifiera detta!
 
Det var nästan sant, vi hade ett annat ärende också, mer jordnära om man säger så. Vi tog med alla sorterade sopor som hopats omkring oss, för vi har inte miljöstationen runt hörnet precis, utan vi väntar tills vi mer eller mindre fyller bilen. 
 
Alltså, mitt i alltihopa med vatten som är avstängt, eller på, läcker och låter, bubblar, är gult eller fullt med små svarta punkter, så for vi hemifrån. Det kändes skönt att inte tänka på det en stund.
 
Soporna gick fort, men fikat tog desto längre tid. Titta själv så förstår du, att så goda saker kan man inte bara häva i sig.
Min biskvi är med citronfyllning och det var ingen vanlig smörkräm, utan en mjuk och len variant som jag inte har en aning om hur den tillverkats. Utsökt! 
 
 
Man får välja vilken kopp man vill och det finns massor av olika att välja på.
 
 
Att kärestan tog rosenkoppen är inget att förvånas över. Själv valde jag den här, men det hade passat bättre om det stått mormor på den, för jag är väldigt mycket mormor just nu.
 
 
Sedan satte vi oss så vi kunde vila ögonen på den fint komponerade blomlådan alldeles utanför fönstret. De har hållit bra de penseérna. Våra är mycket gängligare och inte alls så frodiga.
 
 
Sedan kunde vi inte hitta på något mer, så det blev hem igen, men det var ett trevligt litet avbrott på dagen.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0