Övergiven - inte heller

Jag skulle kunna utropa: MIN BLOGG, MIN BLOGG - Varför har jag övergivit dig?
 
Det har jag ju inte, det är jätteroligt att skriva och jag har massor att berätta. Nu har dock dygnet bara 24 timmar och en del av dem sover jag faktiskt, i synnerhet på morgnarna! Det gör kärestan också, så det finns ingen som slamrar och bråkar om att man måste stiga upp, bara för att morgonen infunnit sig.
 
Så har vi ju varit på vift också, inte så långt, men då hade jag förberett blogginlägg, så ingen märkte av frånvaron. Vi var "bara" till Uddevalla - där vi sov, tillbringade dagarna längs kusten och havet. 
 
I fredags kom vi hem, då la jag in massor med bilder, men trädgården...... grönsakslanden...... krukväxterna....... Kära dotter hade skött katt och tomater, vilket var allt jag bett om och detta två gånger om dagen också, så hon har gjort en stor insats med tanke på att Otto finns där och kräver sitt också.
 
Vi har hållit på hela helgen och datorn har bara stått och samlat damm. Det får den göra åtminstone till i morgon kväll, för nu kommer snart bästa Umekompisen Ellika, hon är cirka 2 km bort och jag måste fixa lite med fisksoppan och agera enmansmottagningskommitté.
 
 Enmansmottagningskommitté.  Det ordet blev i min smak. Hoppas det är rättstavat.
 
Så, nu körde hon in på garageplanen!
 
 

Kommentarer
Postat av: Inger Johansson

Jag tycker om så'na där långa, egensammansatta ord!
Hoppas soppan blev god!
Kram Inger

2013-07-21 @ 18:55:09
Postat av: Mia

Det låter som att du har det stressigt. Kanske tur att man inte har semester. Jag har haft sommarens långledighet den här helgen fre-sö, och jag har haft fullt upp Nu kör jag 3,5 veckors arbete till innan det blir min tur att ha semester på riktigt! :-)

Var rädd om dig och blogga när tid och lust sammanfaller... ;-)

2013-07-21 @ 21:42:06
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: AnnaKK

Ja, det är väl märkligt att man snudd på får dåligt samvete när man inte ägnar sej åt datorn och bloggen riktigt varje dag... Fast egentligen är det nog bara nyttigt att ta lite semester från det där emellanåt - så man kan återkomma med fulladdade batterier och massor av inspiration till nya inlägg!? :-)

Njut av sommarn, ledigheten och kompisen som är på besök!!!

2013-07-22 @ 12:30:13
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Ingrid

Ha det så trevligt med Umekompisen!
Jag ser fram mot ett semesterreportage.
Kram, Ingrid

2013-07-22 @ 16:15:21
URL: http://stenstugu.com/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0