Nytt tapetmönster?

 
Det kan man fundera på, för på håll ser det nästan så ut!
 
 
Fast det är det ju inte, vi har sportat framför TV.n till och från under förmiddagen.
Frukosten intogs på varsin bricka i soffan, alltmedan vi drog in den friska Sälenluften i lungorna. Starten är nästan det roligaste och här har vi dem som inte startar först. 
 
Visst skulle man kunna göra tapet av det? En fondvägg för skidentusiaster kanske?

Kommentarer
Postat av: Musikanta

Fantastisk bild. Kan säkert göras om till en tapet. Du får tipsa något tapetföretag men glöm inte att ta en viss procent av försäljningen i så fall...

Svar: Musikanta, När bilden låg i kameran såg den verkligen ut som ett mönsterpapper, men..... vem vill ha Vasaloppsstarten på väggen? Auklandsbröderna kanske?
Leontina

2013-03-03 @ 13:01:54
URL: http://Musikanta.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Ja, varför inte!!

2013-03-03 @ 16:35:26
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Inga Magnusson

denna bild som en tapet skulle säkert bli en succe! jJag ska snart beställa en bit fototapet, men det blir inte Vasalopp, det blir regnskog. Annars kunde man ju undra nu när jag plågat bloggläsarna med så mycket hurtbulleri!

2013-03-04 @ 03:30:13
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Ha-Ha!

Ja, om man nu inte har en 70-tums tv-skärm uppfläskad på väggen så kan man ju absolut satsa på en fototapet istället! ;-)

Apropå tapeter så var jag med dottern och tittade på såna häromdagen. Smakråd, typ. Fast hon har så oändligt mycket bättre smak själv, så den enda nyttan med att jag var med var att jag själv fick sån lust att äntligen ta tag i mina köksväggar igen. De blev aldrig vidgjorda i samband med att vi byggde om köket för X antal år sen... <:-) Får se om tapetserarlusten går över igen, eller om jag faktiskt kommer att drälla in i butiken igen nån dag och bläddra lite till i alla katalogerna. 8-)

2013-03-04 @ 12:58:07
URL: http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0