En av vårens primörer

Primör kanske inte är rätt ord för denna godsak, men tidigt kommer den i alla fall och vem bestämmer vad som är en primör?
 
Idag var det i alla fall dags för vårens första primördessert.
 
Vi satt och åt middag och jag drog mig till minnes när microvågsugnen var ny, då kallades den "Bull-TV. Idag hade jag Ugns-TV, för det var vad jag satt och tittade på under måltiden, när jag inte tittade på kärestan.
 
Syns det vad det är?
 
 
Eller går det lättare med en närbild?
 
 
Om inte kanske det färdiga resultatet kan ge svaret vad det är för primör jag använt.
 
 
Rabarber så klart! Årets första rabarberpaj på framsidan tillsammans med en kopp kaffe. Finfinemang dessert!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det finns ingenting som är så gott som den där första rabarberpajen!!
Ännu har jag inte gjort någon i år. Jag har son som har gikt, så han får inte äta rabarber, annars hade jag nog åkt till Stenstugu och hämtat lite rabarber till pingstdagens efterrätt.
Kram, Ingrid

2013-05-18 @ 22:50:09
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Suss

Intressant att få lära sig att man inte får äta rabarber när man ha gikt. Det har jag aldrig hört förut. Undrar hur många idag som vet vad gikt är? Kram

2013-05-19 @ 00:49:19
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Ingrid

Sonen vet mer än väl vad det är!!
Jag vet inte om det är ärftligt, men Åke led också av det.
Kram!

2013-05-19 @ 11:29:01
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Mia

Ååh, rabarberpaj som är så gott.... med vaniljglass till... ;-)

2013-05-19 @ 16:31:07
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Inga M

Rabarberpaj låter smarrigt! Mat är kul.
Jag har just bestämt mig för att köpa lergryta och lära mig laga mat i den. Har du testat?

2013-05-21 @ 08:48:16
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0