Besök av lillhjärtat

Så kom han då äntligen hem från Västerbotten, lilla Ottohjärtat med sin kära mamma och nu har även jag fått njuta av hans sällskap några timmar igen.
 
Kära dotter och jag testade ett nytt fruktte. Det var hallon och så rött som hallonsaft när det kommit ner i koppen. Sedan rostade vi hembakt fralla och åt med ost och marmelad och frossade som vi så ofta gjort och gör än i dag. Dock mer sällan numera, vi lutar lite mer åt surdegshållet idag, men ibland så ger vi oss hän.
 
Då skulle naturligtvis Otto också fika. Först fick han några s.k. majspuffar, de ser mest ut som frigolitfingrar och smälter bort i munnen på honom innan man hunnit fatta hur han kunnat få in en så stor bit i munnen. De har dock den fördelen att de fastnar på handen på honom så fort det finns minsta fukt där. Då slipper de hamna på golvet och det är ju skönt. Dessutom förfinar han sin finmotorik också när han ska manövrera in en sådan i munnen.
 
Rån är också gångbart och den här gången fick han en mikroklick räkost utsmetad på smöret.
 
 
Det ser gott ut, eller hur? Haklapp saknades, men mjuk frottehandduk funkar också.
Alla attiraljer på diskbänken bakom hör till kattens mat, för nu måste det högt upp, det är full fart över golvet och kattmat vill vi inte att han ska äta.
 
 
Vilken blick!!! Det är modern som sitter där.
 
 
Sedan gungade vi gunghäst, hoppade i sängen och till slut var både han och jag så trötta att jag tog fram en gammal pekbok, som jag gjorde av en massa fina bilder ur tidningar osv, innan jag ens själv hade barn. Den var väldigt intressant om jag tolkade situationen rätt, för han satt säkert 15 - 20 minuter och bara tittade medan jag bläddrade, pratade och sjöng.
 
 
De här tillfällena är rena guldstunderna och såååååå njutbara!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Han är så söt och fin lille Otto!
Tänk så härligt att få följa hans utveckling och att kunna sitta där och läsa för honom. Han ser verkligen koncentrerad ut!
Kram, Ingrid

2013-10-19 @ 22:59:03
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Mia

På sista bilden verkar ni verkligen trivas båda två. Vilka ögon han har och vilka blickar den killen kan ge... :-)

2013-10-19 @ 23:19:29
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Susanne P

Men vilket mysigt främmande du haft på besök! <3
Sv. så du kände igen kyrkan? :)
Kram

2013-10-20 @ 14:30:34
URL: http://www.susannep.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0