Bio igår - Monica Z

Bilden lånad från nätet
 
Igår var vi på premiären av Monica Z! Jag kan bara säga en sak: GÅ OCH SE DEN!!!!!!
 
Det var en av de bättre filmer jag sett! Edda Magnason gjorde en fenomenal skådespelarinsats och det var otroligt roligt att se alla kända svenskar som rörde sig runt Monica som unga. Många av dem var så otroligt look a-like!
 
När filmen var slut fick jag vara med om något som aldrig hänt mig förr. Det bröt ut en spontan applåd i den nästan fullsatta salongen. Vi klappade med, för allt annat hade varit omöjligt!
 
Som sagt: Gå på bio och se filmen om Monica.

Kommentarer
Postat av: Mia

Jo, jag hoppas jag kan se den innan jag reser till grannlandet igen. Var inne förra veckan och skulle boka biljetter, men alla som var släppta var uppbokade. Nya släpps på onsdag.... så jag ska ha utkik efter släppet.... Jag gillade Monica Z, som tur lever hennes musik kvar.

2013-09-15 @ 15:49:03
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Ingrid

Varmt tack för biotipset. Den 13 oktober ger de filmen här på Rondo i Klintehamn, vår biograf som nu blivit digitaliserad. Så nu slipper man åka till Visby för att få se film med bra visningskvalité.
Kram, Ingrid

2013-09-15 @ 20:31:55
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: ansepanse

tack för filmtipset :)
Sv: har ni så mycket vildsvin i trakterna? usch vad tråkigt, hit har de inte kommit ännu och jag hoppas verkligen att de inte kommer hit heller
kramar

2013-09-16 @ 10:45:10
URL: http://kinaguld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0