Graffiti

Vi har fått ett klotterplank för tillåten graffiti i stan. Det är ett bra initiativ måste jag säga. De håller på att bygga studentbostäder mitt i centrum och har byggt en avspärrning för gångtrafikanter. Det är på den väggen olika graffitikonstnärer får hålla till.
 
Bra tänkt för att slippa onödigt klotter och det jag sett hittills har varit fint - bortsett från dem som klottrat bredvid. 
 
 
Den här bliden har jag tagit som passagerare från en bil, den är inte helt aktuell heller, men jag vill ändå visa hur själva platsen ser ut. Så fort jag får möjlighet ska jag fota resten, för nu är det fler som har målat. Jag åkte förbi med bil idag, då såg jag bl aJohn Lennon avbildad, men idag körde jag själv, så det fanns inte ens i tankevärlden att jag skulle hiva upp kameran i farten mitt i en av stans största 4-vägskorsningar.
 
Min föräldrar och jag hade livliga diskussioner om graffiti, mor tyckte det var häftigt och far tyckte tvärtom - vidrigt. Jag tycker som mor, om det är fint, men enbart klotter är inget jag gillar.
Far målade själv och jag tror inte han såg det konstnärliga i ungdomar som målade med sprayflaskor.

Kommentarer
Postat av: Inga M

Jo men visst är snygg graffiti snyggt. Konstig stavning förresten på det ordet. Testade först att skriva med två t men det blev rödkrull.

2013-09-05 @ 07:09:31
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Mia

Jag tycker som du och din mor. Ibland är graffiti både vackert och häftigt - andra gånger är det mer som avskräckande exempel.

2013-09-05 @ 09:27:14
URL: http://miatankar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0