Jag kom in!!!!!!!!

Nej, nej, nej! Jag har inte kommit in på något kurs eller skola, jag har inte ens sökt.
 
Jag kom in på internet!!!!
 
Det är stort i dessa tider då det mesta av kontakterna med yttervärlden krånglat. Livet på landet är inte bara en underbar rosenträdgård och sjön 5 minuter bort. Det har sina mindre roliga sidor också. Vi har fått fiber(nja, inte fått direkt, gratis var det inte!) här i byn och de flesta anslöt sig, så även vi. Det utlovades massor med operatörer och vi som gärna vill ha allt hos en och samma inväntade den informationen med spänning.
 
HA! Tji fick vi!
 
Det var inte alls särskilt många att välja på och inte blev det samma för allting heller. Nu har vi T3 på telefonen, fortfarande Net1 på datorn (fast det har krånglat jättemycket senaste tiden och snart byter vi), Telenor på mobilen och Canal Digital på TV:n. 
 
Vi har det precis så, som vi absolut inte ville. Jag har dock sagt upp Telenor, för nu har Telia bättre täckning härute än dem och när vi flyttade in blev det bara 1 "plupp" på mottagningsranden på kärestans mobil. Jag som bodde här 2 år före honom bytte till Telenor, för de hade i alla fall 3. I oktober blir jag Teliakund igen och det känns bra. Det kanske t o m leder till en nyare I-phone...???
 
Hur som helst, så hoppas jag ha tillträde till min blogg lite oftare än vad som varit fallet + att jag ska orka skriva och även ha något att säga i mina inlägg. Det har varit lite si och så med den saken, både i våras (i skolslutet) och nu i höst (i skolstarten). Min kropp kräver helt enkelt mer sömn än tidigare, hur ogärna jag än vill erkänna detta.
 
Det var allt för idag, nu ska jag iväg till första körövningen för terminen!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Ja men visst behöver man med åldern mer sömn. Jag försöker få en powernap varje dag på eftermiddagen, någon gång mellan 3 och 5. Sen är jag pigg hela kvällen och har inga problem att somna.
Synd att det inte fungerar med fiber. Vi ska få det och har stora förhoppningar men det kanske inte blir så bra som vi trodde. Det du beskriver är ju inte vad som utlovats här i alla fall. Men den som lever får se

2014-08-27 @ 20:06:28
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: susanne p

Utan internet så är man "borta". ;)

Kram

2014-08-27 @ 22:20:35
URL: http://www.susannep.blogspot.se
Postat av: Ingrid

Det kan ha sina fördelar att ha olika operatörer, för om man som jag har Telia på allting och Telia strular har man varken internet, telefon eller tv. Å andra sidan har man bara en att ring och beklaga sig hos och min erfarenhet är att Telia faktiskt är ganska bra att ha att gör med. Och när det gäller mobiltäckning är de absolut allra bäst.
Ha det så gott!
Kram, Ingrid

2014-08-28 @ 21:21:34
URL: http://stenstugu.com/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0