Öppen trädgård 2014

Jag förstår inte att jag missat att blogga om den här dagen, men nu är ju "Kakbuffén på pränt i alla fall. Här kommer "Öppen trädgård", från samma dag.
 
Vi for som sagt mot Fjugesta, Edsberg eller vad det nu var? Inte så lätt för en som saknar lokalsinne, men det var åt det hållet.
 
 
När vi såg huset sa jag inte, som jag brukar: "Har jag varit här förut?" Utan, jag sa:"Här har vi varit förut".
Det klarnar, eller som min mor skulle sagt: "Även en blind höna hittar ett korn!"
 
 
Bilder från trädgården
 
 
Så var där en blomma med jättestora blad.
 
 
Jag frågade vad det var och den hade bara kommit dit från Trystorp, där det skulle finnas massor. Intressant, det ville jag se, men först skulle vi titta färdigt här, samt köpa lite plantor. Det blev 5 -6 stycken + lite nyskördad vitlök. Jag gillar "Öppen trädgård"! Så roligt att få se de färdiga blommorna/växterna när man köper ett litet skott, eller en planta som inte börjat blomma än och framför allt hur andra har gjort med sina trädgårdar.
 
På vägen tillbaka till bilen, en bild på det fina växthuset.
 
 
Nästa Trystorps ängar!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

De är så duktiga alla som håller på och jobbar med sina trädgårdsanläggningar och det är verkligen roligt att de släpper in besökare en vecka om året.
"Sussi på Stjärnarve" brukar var med i öppen trädgård, men i år avstod hon. Fast jag har varit där och snokat i alla fall. Det jag tycker är finast hos henne är alla vackra träd och buskar.
Kram, Ingrid

2014-08-18 @ 22:11:14
URL: http://stenstugu.com/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0