Inte så närvarande

Jag är mycket medveten om att min blogg är lite mager just nu en period. Det beror enbart på mig själv och att jag har ett annat fokus just nu. 
 
Detta fokus är ALLT annat än ett intresseområde hos mig!!!! Tvärtom, det är ett MÅSTE!
 
Det är det här som upptar en stor del av den energi jag har över när jag kommer hem från en lång dag i skolan. Det är inte utan att jag ser fram emot att få en hemmaman snart, samt inom överskådlig framtid avsluta mitt  yrkesliv. Jag tror inte det kommer att bli några problem, för snart är jag mätt på arbete.
 
Från vår förstutrapp alldeles nyss
 
 
Det här eländet är jag mätt på sedan många, Många, MÅNGA år tillbaka, men vad bryr sig Kung Bore om min lilla åsikt?
 
Idag har jag skottat 1½ timme, igår bara 1, men att sitta och blogga efter det är inte så lockande. TV-soffan eller sängen med en bok, lockar mycket mer.
 
Snön suger, skulle jag nog ha sagt om jag varit yngre!

Kommentarer
Postat av: Mia

Här ligger temperaturen säkert vid nollan eller strax över. Snön är kvar, trottoarerna kletiga och man får se upp så inte fötterna kanar iväg. Inte alls kul att behöva vara så koncentrerad på skosulans underlag när det är Oslo city jag vill studera!

2014-01-30 @ 20:42:31
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Ingrid

Jo du nu är det snöskottning lite varstans. Jag var ute och skottade upp i förmiddags och trodde att grannen skulle komma hem och ta kvällsskottningen, men ser att han tydligen är bortrest, så i morgon får jag rycka ut igen. Tur att det ser ut att bli lite annat väder nästa vecka i alla fall.
Kram

2014-01-30 @ 21:25:01
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Inga M

Du får tänka att snön är ett slags nyttig motion. Det låter trevligt att få hemma-man! En sådan kan ju sysselsättas med en massa trevligt. Han kanske kan börja baka också? ;-)
Nu har vi inte så långt arbetsliv kvar. Tänk vad vi har strävat och jobbat länge egentligen. Planerar du avgång i samband med födelsedagen nästa år? Eller
jobbar du läsåret ut? Eller längre?

2014-01-31 @ 06:19:37
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0