Nya ideér

Som bekant bakar jag nästan alltid allt vårt matbröd, men ibland blir jag sugen på någon annans och köper mig något, någonstans.
 
Igår var en sådan dag, då jag för övrigt inte hade tid eller ork att blogga. Jag stötte på Lill-Annas brödförsäljning på USÖ och det blev totalstopp! Dvs, jag klarade inte av att passera, för det doftade himmelskt och en hel vagn var full av nybakat bröd av olika slag.
 
Jag köpte ett rågbröd med tranbär. Det var något helt nytt för mig och det kände jag att jag ville testa, för russin är jag inte ett dugg intresserad av att "förgylla" brödet med. Enligt min smak,  passar de enbart till jul, i glögg och saffransbröd.
 
 
Tack Lill-Anna! Jag kommer att hälla tranbär i mitt nästa grova matbrödsbak, det är JÄTTEGOTT!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Jag har ett favvobröd, glutenfritt, grovt, med lingon i. Det är inte fel.

2014-01-29 @ 23:34:25
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Ingrid

Russin i matbröd är inte gott alls, med tranbär blir det nog någonting helt annat.
Kram, Ingrid

2014-01-30 @ 14:07:39
URL: http://stenstugu.com/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0