Födelsedagsfest

Idag på självaste nationaldagen var vi bjudna på fest.
 
Ena bonussonen och hans sambo fyller nästan samtidigt i juni och idag var det firardags. De vill inte vara med på blogg, men jag kan ju visa hur gott vi åt och lite annat.
 
 
Det är flera olika korvar, ingen vanlig grillkorv, om man säger så, både köpt och hembakat korvbröd och en massa trevliga tillbehör att mixa som man tyckte, även om det fanns en tanke på vad som hörde ihop.
 
Jag tog ett hembakat bröd, en Kabanoz (osäker på stavningen), coleslaw, avocado med chili, smulad fetaost och rotsakschips.
 
 
Det var MÄKTIGT och jättegott. Vi drack vatten eller cider till och kära bonusbarnbarnet, drygt 3 år, hade dukat med sina favoritservetter och papperstallrikar. Han på servetten heter visst Jake eller något sådant och är pirat. 
 
Hon själv åt inte så mycket efter att hon dukat, för hon skulle ut och cykla med kompisarna på gården.
Då byter man hatt mot cykelhjälm
 
 
Där står det rosa undret som gör att man tar sig fram så lätt och sadeln är faktiskt jätteläcker.
 
 
Jag lyckades klämma i mig en halv korv till av någon annan sort - vet ej vad, men gott var det och jag blev riktigt mätt.
 
Så blev det dags för bulle och tårta 
 
 
Av någon outgrundlig anledning fanns det plats för det också i min mage. Jag undrar om jag inte har minst 2 olika magar, för fika kan jag nästan alltid, oavsett hur mätt jag är.
 
 
Prinsesstårta är en stor favorit om man får flå av det mesta av grädden. Det var ett trevligt kalas och ett fantastiskt väder, men till slut var det ändå dags att åka hem och ta itu med vardagen igen - trots att det är helg och till och med nationaldagen! Gräset växer och blommorna torkar ut ändå, så det har varit fullt upp.

Kommentarer
Postat av: Mia

DEt var mycket vackert du visar på fotona... cykeln är ju inte helt fel för en tjej som gillar rosa prylar... ;-)

Maten tilltalar nog både stora och små!

2014-06-07 @ 11:03:52
URL: http://miatankar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0