En eftermiddag på Bishop

När man bor på landet blir det inte många tillfällen att slinka in på puben ett par timmar med någon god vän. Nu gör det inte så mycket, för umgås med dem kan jag göra på andra ställen, men ibland är det trevlig att gå på lokal och dricka en god öl eller två.
 
Redan i vintras bestämde I-M och jag ett datum när vi skulle göra en "After work" på Bishop. Jag hade kollat med kärestan att han kunde hämta mig och även ordnat så jag tog mig till arbetet utan bil på morgonen. Buss går inte här ifrån, vi bor i glesbygd (och STORTRIVS).
 
Det var andra gången på snart 2 år som jag var på Bihop och där hade det förändrats en hel del. Det var som att komma hem till någon när man svängde in i "biblioteket" precis till höger innanför dörren.
 
Jag kom först och markerade raskt en liten skinngrupp i ena hörnet och sedan fotograferade jag inredningen medan jag väntade på I-M.
 
 
Framme vid fönstret var ett matbord med stolar och redan uppdukat för något sällskap.
 
 
Mitt emot där jag placerat oss, stod också 3 skinnfåtöljer och i hyllan en gammal radio.
 
 
Ölkrus och annat i hyllorna, förutom massor med böcker förstås.
 
 
Så kom då I-M och vi beställde mat och dryck. De hade RAGGMUNK på menyn, så jag behövde inte läsa längre än dit. Speciellt som jag inte hade ätit någon mat på hela dagen, bara 2 mackor med stekt ägg. Vi hade haft friluftsdag i skolan, därav den uteblivna lunchen.
 
När jag nästan slukat alltihopa, insåg jag att jag hade velat visa den ljuvliga anrättningen, men det här är allt som var kvar när jag kom till sans igen ur euforin över min favoriträtt.
 
 
I-M åt deras utsökta Ceasarsallad med vitt vin som dryck.
 
 
Vi hade några trevliga timmar på puben och nu lär det nog dröja till nästa tillfälle yppar sig, så att jag kan ta mig både dit och hem om det är så jag vill ha en öl, eller två till maten.
 
 
Underbart är kort, fast vi satt där 3½ timme, (som inte är så kort).
 
 

Kommentarer
Postat av: Lambergsfrua

Vilken jättetrevlig inredning! Det måste kännas som att komma hem till någon förmögen vän på middag. Raggmunk är sååå gott! Jag har den största förståelse för att du glömde bort att fotografera, innan du satte huggtänderna i delikatessen ;)
ha det riktitg bra.
Varm kram,
Lambergsfrua

2014-03-16 @ 11:52:59
Postat av: Ingrid

Vilket mysigt ställe och så fick ni raggmunkar som är så himla gott!!
Kram, Ingrid

2014-03-16 @ 22:21:35
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: AnnaKK

Vilket härligt ställe - ser absolut mer ut som hemma hos någon än som på en pub! :-)

En restaurang som vi har ätit ett antal julbord på genom åren har också lite av det där "hemma hos"-stuket, och jag trivs helt klart bättre på såna ställen än på såna som mest liknar skolmatsalar. :-)

2014-03-17 @ 09:42:06
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Mia

På Bishops är jag inte så ofta... men väl att gå på lokal gillar jag! Finfin inredning du fångade på dina bilder.

2014-03-25 @ 12:23:08
URL: http://miatankar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0