Äntligen

I min tidiga ungdom, i ett av mina första boenden, ägde jag en vinkelsoffa. Jag tycke mycket om den och sedan dess har jag velat ha en igen.
 
NU!!!!!! NU bor jag med en igen, med tillhörande man.
 
 
Om man bortser från röran under bordet och utsikten, skulle detta nästan kunnat vara ur en möbelkatalog..... elller kanske inte när jag tittar närmare på bilden.
 
I alla fall är äntligen kärestan här på heltid, med soffa och allt annat som det innebär att bli sambo. Det är jätteskönt att ha allt på ett ställe tycker vi båda två.

Kommentarer
Postat av: Inga M

Jag får gratulera till samboskapet. Asch det lät som en ko- gemenskap, det menade jag inte. Soffan ser ut som en vi hade förr här och golvet är exakt som det vi har i ett av husen. Ser trevligt ut

2014-05-13 @ 00:03:07
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Så roligt att ni har flyttat ihop - GRATTIS!! Och visst är den sortens soffor de bästa! :-D Vi hade också en sån en gång i tiden, men inte nu. Får se om det blir en igen nångång framöver. Den nuvarande är väldigt sliten och ful i skinnet efter 10 år med hunden (tidigare hundar vi haft hade vett att hålla sej på golvet, men inte den vi har nu - han är i princip helt vettlös...). Så den dagen vi byter hund (men det dröjer förhoppningsvis några år till) kanske vi eventuellt passar på att byta soffa också! :-)

2014-05-13 @ 08:16:37
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Mia

Jag tycker nog att det kunde platsa i en möbelkatalog om man tog bort det under soffbordet. Mig styr det dock inte, det ser mer ut som ett hem med litet prylar... ;-)

Det måste kännas skönt att ha allt på plats, som du skriver!

2014-05-13 @ 09:28:11
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Ingrid

Så härligt att ha fått både man och hörnsoffa på plats. Jag önskar er lycka till!
Kram, Ingrid

2014-05-13 @ 10:26:49
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Ing-Marie

Vännen, nu får du ändra på din egen presentation, för nu är du inte särbo med kärestan längre!!!!

2014-05-14 @ 12:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0